Wie

Een boudoirshoot is voor vrouwen die zeker óf minder zeker zijn over hun lichaam. Het is voor jonge en oudere vrouwen. Het is voor vrouwen die strak in hun vel zitten en voor vrouwen met curves.

Een boudoirshoot is namelijk een beleving. Een boudoirshoot is voor vrouwen die zichzelf mooi en vrouwelijk willen voelen en/of (meer) zelfverzekerd. Je zult in je vrouwelijke kracht staan met als herinnering; authentieke en artistieke beelden van jezelf.

Een boudoir fotoshoot is dus voor élke vrouw (vanaf 18 jaar), ongeacht je lengte en kledingmaat. Het maakt niet uit of je single bent, zwanger, verloofd of getrouwd en in welke levensfase je zit. Inmiddels heb ik zoveel vrouwen gefotografeerd, dat ik je kan garanderen dat je prachtig op de foto staat.

Waar

Een boudoirshoot kan op een binnenlocatie zoals een hotel, bij mij in de daglichtstudio in Alkmaar en buiten in de natuur. Wanneer jij jouw shoot hebt geboekt, help ik je met het vinden van een mooie en geschikte locatie.  

WERKWIJZE

Werkwijze

Zodra jij je pakket hebt gekozen, gaan we aan de slag met de look & feel van jouw shoot. Dat doen we samen, zodat jij je grenzen kunt aangeven binnen wat jij wilt en ik kan fotograferen in mijn stijl van fotografie: vrouwelijk, stijlvol en sensueel. Zo weten we allebei waar we aan toe zijn.  

We prikken een datum voor de boudoirshoot en ik help je met het vinden van een geschikte fotolocatie. Een locatie waar jij en ik helemaal blij van worden! Daarna geef ik je alle tips ter voorbereiding op de shoot. BOngeveer twee weken na de shoot, krijg je een ruime selectie aan foto's te zien waaruit jij je favorieten kunt kiezen, prints en/of een prachtig album.

INVESTERING
BOEK JOUW SHOOT

Volg je mij al op Instagram?