Love letter

Een tikkeltje onzeker en angstig stapte ik dit avontuur tegemoet. Maar het moment dat ik over de drempel stapte voelde het goed. Annemarie straalt zoveel warmte, positiviteit en liefde uit. Niks voelde ongemakkelijk en al snel voelde het heel vertrouwd om voor de camera te poseren. Bedankt voor deze geweldige dag! Een ervaring die ik nooit had willen missen. En dan komen de foto's. Wat een spannend moment! Maar WAUW... Wat zijn ze ontzettend mooi geworden zeg!

Joyce

Love letter

Super spannend vond ik het, maar Annemarie voelde direct als 'thuis', zo vertrouwd. Ze creëerde een ontspannen sfeer en complimenten en tips die om je oren vlogen. Ik voelde me mooi en vrouwelijk, ze wist mij dat gevoel precies te geven. Ook in de buitenlucht was zij de juiste persoon die mij het gemak liet voelen wat ik nodig had om er vol voor te gaan. Een lieve, warme vrouw en een top fotograaf op dit gebied!

"

Ze creëerde een ontspannen sfeer en complimenten en tips die om je oren vlogen

Janna

Love letter

Lieve Annemarie, ik wil je allereerst bedanken voor de super mooie foto's. Mezelf zo zien was toch wel confronterend. Ik heb inmiddels een zoon van 11 en dat laat sporen achter. Ik heb een buikje en een maatje meer. Dit is wie ik ben! En ik wil mezelf accepteren. Want als mijn vriend mij mooi vindt waarom vind ik mezelf dan niet mooi... Zal dat zijn omdat wij vrouwen altijd wat te zeuren hebben over ons lichaam?

Nou dames er is er maar één van jou: "Be happy with yourself and embrace your beauty!" Ik kan een boudoirshoot bij Annemarie echt aanraden; het is leuk, gezellig, relaxt, ze is super toegankelijk en ze weet wat ze doet!

Dus go for it! Liefs!

YY

Love letter

Lieve An, wauw! Wat een prachtwerk maak jij toch! Een onzekere moeder (lijf) in een heel ander beeld. Wat vond ik dat spannend, ontroerend maar ook heel dapper en sterk. Daar stond ik dan, in mijn blote billen voor de camera, in mijn lingerie midden in een ijskoud meer met wandelende mensen, topless op een oneindig mooi stukje natuur. Ja, daar stond ik! Door jou, die onzekere moeder die zich altijd schuil houd gaf zich nu letterlijk bloot!

Wat heb ik genoten, van de vrijheid, blijheid, gevoeligheid, liefde en vooral die onzekerheid die ik op dat moment kon accepteren. Op het plaatje een kwetsbare moeder die zich bloot geeft. Zich laat zien dat ook moeders trots op zichzelf mogen zijn. Ook al vind ik dat zelf nog steeds erg lastig, het levende bewijs staat prachtig op beeld.

Lieve An, duizend maal dank voor deze spannende uitdaging, een stukje zelfverzekerdheid en een stukje dichterbij mezelf.

Dikke knuffel voor jou!

Michelle

Love letter

Annemarie wat ben je een kunstenaar. De foto’s zijn stuk voor stuk uniek, mede door je unieke standpunten. Bij elke foto was ik blij verrast. Ik was al trots op mijn lichaam, maar met de foto’s dacht ik alleen maar: wauw! wat een dankbaarheid dat ik dit heb mogen meemaken. Je bent een mooi mens en bedankt voor deze mooie beleving!

"

Je bent een mooi mens en bedankt voor deze mooie beleving!

Ilona

Love letter

De fotoshoot met Annemarie heb ik als een feestje ervaren, toen ik thuis kwam zat ik nog vol positieve energie van de dag. Annemarie weet je op je gemak te stellen, neemt de tijd en is kundig in haar vak. Ik ben super blij met de prachtige foto's en zou een boudoirshoot bij Annemarie zeker aanraden!

Nada

Love letter

Ik heb echt een super relaxte dag gehad met Annemarie. Vòòr de shoot hebben we via een videocall diverse kleding en lingerie uitgezocht en onze wensen besproken. Wij zijn de shoot bij Annemarie in de studio begonnen, lekker even op je gemak inkomen. Na diverse setjes en poses, zijn we naar Bergen gereden om buiten foto's te maken bij een kas en in het bos. Ik voelde mij totaal niet ongemakkelijk over de mensen die eventueel langs konden lopen. 

Omdat het laat in het jaar was kon het nogal fris zijn, maar ook daar hield Annemarie rekening mee; snel mijn jas weer aan tussendoor om even op te warmen. Omdat ik mij zo relaxed voelde had ik ook geen last van de kou. Na 3 weken mocht ik de foto’s gaan bezichtigen en selecteren. Super trots op ons eindresultaat! Ik vind het hele proces van begin tot eind erg prettig, de communicatie is ook super goed verlopen, voor mij een absolute aanrader! Nogmaals dank!

Jessica

Love letter

Wowwwwww! Dat was het eerste woord toen ik de foto’s zag! Zo blij met deze ervaring! Ik dacht al een tijd na over een boudoir shoot en dit kwam op mijn pad tijdens mijn 2e zwangerschap. Ik vond het wel spannend. Je lijf is toch heel anders tijdens een zwangerschap maar Annemarie stelt je meteen op je gemak!

Wat heb ik een heerlijke dag gehad, en zo fijn om deze herinnering te hebben aan de 2e zwangerschap in deze vreemde tijd! Het is echt een aanrader om te doen, het proces er naar toe is leuk, de lingerie uitkiezen en je moodboard maken en als je door de spanning heen bent is het een geweldige ervaring die ik elke vrouw gun... Bij het zien van de foto’s voel je je gewoon op en top vrouw, zo mooi!

Lieve lieve Annemarie dank voor deze geweldige ervaring die elke vrouw verdient! Jij bent echt een topper!!!

"

Zo fijn om deze herinnering te hebben aan de zwangerschap!

Danielle

Love letter

Zo gek, zelfs al dweilend, of in de supermarkt, ben ik me zo bewust van mijn vrouwelijkheid. Ik sta rechter op en voel me sterker, gek dat jij dat met een fotoshoot kunt bereiken!

Esther

Love letter

Je bent een top fotografe! Zo blij met hoe jij mij zwangerschap hebt vast gelegd! Je geeft een prettig gevoel waardoor ik ook helemaal mezelf kon zijn. Dank je wel. Liefs!

Scarlett

BOEK JOUW SHOOT

Volg je mij al op Instagram?