Het grootste cadeau voor jezelf

Op de eerste plaats is een boudoirshoot een heel groot cadeau voor jezelf en/of je partner. Jezelf positief uitdagen en je vrouwelijke schoonheid omarmen. Iets met houden van jezelf. Ik kan heel veel redenen bedenken om een boudoirshoot te doen, maar zou het nooit zo mooi kunnen omschrijven als de onderstaande verhalen. Verhalen van vrouwen waarom zij een boudoirshoot wilden doen.  

IK WIL DE BROCHURE
"La réponse c'est l'amour (love is the answer)"
- Unknown -

1. Jezelf zelfverzekerder voelen

Een boudoirshoot kan me zelfverzekerder maken en trots op wie ik nu ben, een moeder met een lichaam die een prachtig kindje op de wereld heeft gezet. Een lichaam die er mag zijn. (Alleen moeten we dat nog even inzien)  

2. Om te zien hoe mooi je bent, want dat ben je!

Twee jaar geleden ben ik 20 kg afgevallen. Natuurlijk ben ik super trots op dat resultaat, maar vaak winnen toch de onzekerheden nog. De cupmaat die 2 x geslonken is, en wat te denken van dat onderbuikje? Ook blijf ik mezelf dik zien in de spiegel. Dit schijnt normaal te zijn, maar hoe frustrerend? Je zou je mooi moeten voelen als je zoveel kg kwijt bent en zou moeten kunnen zien hoe mooi je bent geworden. Dit hoop ik te vinden in een boudoirshoot.

3. Een cadeau voor jezelf

Ik zie inmiddels in dat ik geen maatje 36 hoef te hebben om mooi te zijn en dat ik de bevestiging van een partner niet nodig heb, ik kan het zelf en doe het zelf. Ik ben super trots op wat ik inmiddels bereikt heb en misschien nog wel het belangrijkst: ik ben heel blij met wie ik ben en hoe ik ben... Hoe mooi is het om dit - hoe eng het ook is haha - vast te laten leggen, niet voor iemand, nee, puur voor mezelf.

4. Je lichaam omarmen zoals ze is, trots voelen op jezelf

Omdat ik graag nog eens van zulke prachtige foto’s zou willen hebben, zeker nu ik zo hard aan mijzelf aan het werk ben. Vorig jaar ben ik in een burn-out terechtgekomen. Ik bleef maar doorgaan en wist niet van stoppen. 

Hoe zeker ik altijd van mijzelf leek te zijn, zo onzeker ben ik eigenlijk van binnen. Urenlang kon ik piekeren over hoe iemand over mij dacht, of ik het wel goed had gedaan, of wat er misschien nog beter kon. Ik ben van 56 naar 52 kilo gegaan en je gelooft het niet; ik weeg nu rond de 65 kilo. Dat is aan de ene kant schrikken, maar aan de andere kant; die paar curves of die wat dikkere bovenbenen… Eigenlijk moet ik daar heel erg trots op zijn, want ik ben niet meer het graat magere sprietje.

5. Liefde voor jezelf, omdat je het waard bent

Heel graag wil ik een lastige periode/jaren afronden... dat doe ik op allerlei manieren, maar deze shoot zou ook heel goed zijn voor mezelf, voor de liefde voor mezelf... om te ervaren dat ik het waard ben om ook juist op deze manier vastgelegd te worden. Ik vind het mooi om mijn dochters mee te geven dat je je lijf mooi mag vinden en dat je dit soort intieme beelden voor jezelf mag hebben, mooi mag vinden. Dat het er mag zijn, dat het ook kunst en artistiek is. 

6. Omdat nu het moment is!

Ongeveer 3 jaar geleden was ik zwaar ontevreden over mezelf en besloot het roer om te gooien; er moesten heel wat kilo's af! Na ongeveer een half jaar was ik 25 kg afgevallen en nog nooit voelde ik me zó mooi! Ik zie mezelf nog steeds als 'te zwaar' want... ik heb hier een rol en hier en hier en hier... En toch; nog nooit zat ik zó goed in m'n vel als nu en dacht daarom: dit is hét moment! 

7. Een nieuw begin & iets afsluiten

Ik weet dat ik er plezier aan zal beleven, zeker als het met jou is... Ik word in januari 45 jaar, ga een nieuwe fase in binnen de Chinese astrologie. Na 9 jaar met letterlijk 'de uitputting' doorleeft te hebben, kom ik in de 'doorbraak'. Daar kijk ik naar uit en voel ook echt dat ik iets aan het afronden ben!

8. Jezelf zien als een mooie & sterke vrouw

Vorig jaar was mijn streven voor dit jaar afvallen; ik woog 68 kilo. Dat afvallen is gelukt, maar op een manier die je niet wilt; ik weeg nu 53 kilo. Door al dit gedoe is mijn eigenwaarde en mijn zelfvertrouwen in mezelf en mijn lijf goed verdwenen. Ik weet dat ik trots mag zijn op mijn lichaam en mezelf, maar zie het niet. Met een boudoirshoot kan ik mezelf misschien dan weer terugzien als die mooie en sterke zelfstandige vrouw die ik altijd was en weer hoop terug te vinden.

9. Zwanger, vrouwelijk én sexy!

Bij mijn eerste zwangerschap stond mijn lichaam eigenlijk alleen maar in het teken van de baby. Nu de tweede op komst is wil ik mij naast zwanger óók graag vrouwelijk voelen. De combinatie van zwangerschap en boudoir zullen mij absoluut die vrouwelijke boost geven. 

10. Omdat je geen maatje 34 hoeft te hebben

Ook ik kijk teveel naar anderen, want die zien er allemaal perfect uit. Ik zie een boudoirshoot dus ook als een ideale kans om mezelf eenste leren accepteren wie ik ben en hoe ik eruit zie, want nee ik heb niet dat maatje 34 en zit ook niet strak in het huidje. Nee ik ben een moeder van een 10 jarig knap zoontje en ja dat laat sporen achter... Buikje, volle benen en volle billen :). 

11. Je eigen schoonheid & vrouwelijkheid bewonderen

Hoewel ik af en toe wel aandacht krijg van mannen, geeft dat niet het zelfvertrouwen wat je misschien zou verwachten of waar je op hoopt. Dit moet vanuit mezelf komen en met een boudoirshoot hoop ik mijn eigen schoonheid en vrouwelijkheid te kunnen zien en een moment voor mezelf te hebben in de meest vrouwelijke en classy vorm.

12. Meer van jezelf houden; je bent goed zoals je bent

Al langer denk ik over een boudoirshoot, maar op de een of andere manier boek ik het niet. Ik zie een boudoirshoot als iets heel moois om de kracht van een vrouw neer te zetten en elk vrouwenlichaam te waarderen om hoe het is. Zelf ben ik vaak aan het struggelen met hoe ik eruit zou moeten zien, en dat is met name vanwege het beeld wat we op social media mee krijgen. Mijn borsten vind ik bijvoorbeeld te klein en mijn buik soms te dik. Ondanks dat mensen om mij heen zeggen dat ik niet dik ben, voel ik me niet altijd lekker met meer ‘vetjes’. Op andere dagen ervaar ik het weer anders en vind ik dat ik er naakt eigenlijk best goed uit zie haha.

Zoals je zelf al beschrijft wat de boudoirshoot met jou deed, hoop ik ook meer van mijzelf en mijn lichaam te houden na een boudoirshoot. Ik denk dat alles begint bij zelfliefde. Als je van jezelf houdt, ben je in principe goed zoals je bent en hoef je niet te veranderen voor anderen. En dat geeft zoveel vrijheid.

13. Authentieke & artistieke foto's van jezelf

Waarom dan speciaal een boudoirshoot van jou, omdat ik weet dat jij een heel mooi mens bent die de afgelopen jaren juist heel veel bezig is geweest met dit thema over zelfliefde. Jij hebt mij af en toe zelfs geïnspireerd door de korte gesprekken die we hadden over zelfliefde, en over feminine en masculine energie. Ik vind jouw foto’s altijd onwijs mooi die ik op instagram zie, heel authentiek zoals mensen zijn met een mooi artistiek randje.

14. Omdat je gaat trouwen

We gaan trouwen, dus ik ben al een tijdje op mijn voeding aan het letten en aan het sporten. Ik wil er op mijn best uitzien wanneer ik eindelijk die mooie trouwjurk mag dragen. Ik ben super goed opweg en ben trots op hoe ik er nu uitzie. Vlak voor de bruiloft wil ik daarom graag een boudoirshoot doen. Voor mezelf en als cadeau voor mijn partner.

15. Als cadeau voor je partner

Ik zou het tof vinden om juist op een sexy manier te shooten in plaats van het "zoetsappige"... Daarnaast zou ik de foto's willen bundelen of juist 1 grote versie willen afdrukken en cadeau doen aan mijn man.

BOEK JOUW SHOOT

Volg je mij al op Instagram?