Mijn verhaal

Ik ben heel blij dat er zoveel vrouwen zijn die de uitdaging aandurven om een boudoirshoot te doen. Want zeg nou eerlijk, best spannend toch? Ik kan erover meepraten! 3,5 jaar geleden heb ik zelf ook een boudoirshoot gedaan en dat vond ik super spannend. De shoot zelf was super relaxt en de foto's... Geweldig! Super blij dat ik dit mezelf cadeau heb gedaan.

"Super blij dat ik dit mezelf cadeau heb gedaan"

In die tijd was ik opzoek naar mezelf, ik voelde mij zwak, overwerkt, te veel etc. Ik begon een coachingstraject, heb in mijn eentje gereisd om weer te leren luisteren naar mijn intuïtie en besloot een boudoirshoot te doen. Ik voelde mij vrouwelijk en krachtig tegelijk! Een heel mooi nieuw begin. 

"Ik voelde mij vrouwelijk en krachtig tegelijk! Een heel mooi nieuw begin"

De vrouwelijke kracht die ik toen weer voelde, dat gun ik iedere vrouw. Ik was onzeker over mijn borsten, maar na het zien van de foto's zag ik pas hoe mooi mijn borsten zijn. Ik zou zeggen: Helemaal perfect! Iets met "houden van mezelf". 

"Het is veel meer dan alleen mooie foto's van jezelf"

Dat is waar het uiteindelijk over gaat wanneer je een boudoirshoot doet. Het is veel meer dan alleen mooie foto's van jezelf. In mijn reis en zoektocht om weer blij te zijn met mezelf kwam ik erachter dat schoonheid niet zozeer gaat over dunner of voller zijn, een platte buik of een strakke kont, make-up of kleding.Toen ik van binnenuit weer een beetje begon te stralen en mezelf meer kon omarmen met wie ik ben en hoe ik eruitzie, ging ik dat naar buiten uitstralen. En dát maakte mij mooi en vrouwelijk. Dat zag ik pas écht, toen ik de foto's van de boudoirshoot zag. Deze foto's lieten mij zien wat ik allang al was: mooi, krachtig, vrouwelijk en authentiek.  

"Deze foto's lieten mij zien wat ik al lang al was: mooi, krachtig, vrouwelijk en authentiek"

Dus nee, je bent niet te dun of te vol. Nee, je hebt niet te dikke benen en ja, die curves zijn prachtig! We hebben allemaal verschillende maten en vormen. Het hoort bij vrouw zijn! En het is mijn missie om ook jou je eigen schoonheid en vrouwelijkheid te laten zien.

Inmiddels heb ik zoveel vrouwen gefotografeerd dat ik je een beleving en blijvende herinnering kan garanderen: dat je in je kracht zult staan, dat je je mooi en vrouwelijk zult voelen en heel blij zult zijn met de foto's. Elke vrouw is méér dan prachtig! Ik leg dat heel graag vast: vrouwelijk, stijlvol & sensueel.

"Elke vrouw is méér dan prachtig!"

Annemarie

IK WIL DE BROCHUREPORTFOLIO
"When things change inside you, things change around you"
- Brene Brown -
BOEK JOUW SHOOT

Volg je mij al op Instagram?