Romantisch & Spontaan

Jullie hoeven niet te poseren, gewoon lekker jullie zelf zijn!
Jullie bruiloft: Samen zijn met familie en jullie beste vrienden, de liefde vieren met romantische én spontane momenten.

LEES MEER

Bruidsfotograaf Annemarie Dufrasnes

IHi, Lovebirds!

Ik ben Annemarie. Sinds 2011 ben ik bruidsfotograaf. Ik fotografeer de voorbereidingen tot en met (een deel van) het feest. Mijn focus ligt op het vastleggen van échte momenten, de sfeer van jullie dag en een fotoshoot van jullie samen. Mijn stijl is romantisch en spontaan, een tikkeltje stoer en een vleugje droge humor. Mijn bruidsparen zijn net als ik enthousiast, ze houden van verzorgd, niet van stijf. Zijn lekker zichzelf en proosten op het leven.

Als er iets is waarin ik geloof, is het liefde. Liefde voor jezelf en liefde voor anderen. Daarom ligt boudoir en ook bruidsfotografie zo dicht bij mijn hart. Het vastleggen van het vieren van de liefde, het samen zijn met vrienden en familie, gezelligheid, een schaterlach, een traan van blijdschap, heerlijk dineren en feesten.

NAAR WEBSITE BRUILOFTEN

Review

De foto's zijn zo mooi... Zo levendig... Zoveel mooie emoties. Hartstikke bedankt voor je positieve uitstraling en passie voor het werk. Dat je langer bent doorgegaan tijdens de bruiloft waren wij al enorm blij, maar je gulle gift heeft ons zeker geraakt. Wij zijn zo blij dat we dit samen met jou hebben gedaan!

Review

Jaaaaaa Annemarie wow, wow, wow, wow, zoooooooo blij met de foto's, prachtig!!! We zijn weer helemaal terug op onze bruiloft. Je hebt zulke leuke perspectieven en doorkijkjes, heel origineel en super mooi! We hebben vanavond alle foto's samen rustig bekeken, echt zoveel mooie. Ik heb telkens weer nieuwe favo's whaha.

Review

Annemarie, wij ontwaken een beetje uit de roes... Man man wat een impact zo'n bruiloft! We wilden je voor nu alvast laten weten dat we het heel prettig vonden om je op onze bruiloft om ons heen te hebben. We hebben er namelijk weinig van gemerkt en dat vonden wij een heel goed teken. Ook meerdere gasten gaven dit al aan, dus chapeau!

Na het zien van de preview: Op Sardinië zitten wij hier nu zooooooo van te genieten! Tranen in onze ogen, wat een prachtige foto's!

Na het zien van de hele gallery: Jeetje Annemarie, ÉÉN totale herbeleving hier... Jeetje... In ÉÉN woord: PRACHTIG!!!

Volg je mij al op mijn bruiloften Instagram?