Help je met poseren?

Don't worry, Ik ga je hier volledig in begeleiden. Ik doe verschillende poses voor en help je zodat jij prachtig op de foto komt. Je hoeft dus geen ervaring te hebben met shooten of poseren.

Hoe kan ik mij voorbereiden?

Wanneer je mij boekt voor een boudoirshoot stuur ik je alle Tips & Tricks om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de shoot.

Wanneer kan ik het beste een boudoirshoot doen?

Wanneer jij er klaar voor bent en kan genieten van de shoot. Wil je buiten een boudoirshoot, dan is de beste tijd tussen half maart en half november.

Waar vindt de shoot plaats?

Een boudoirshoot kan op een binnenlocatie zoals een hotel, bij mij in de daglichtstudio in Alkmaar en buiten in de natuur, bijvoorbeeld; het strand, de duinen, het bos, een hotel of een oude fabriek.

Voor een boudoirshoot op een binnen of buitenlocatie reis ik maximaal 1,5 uur met de auto vanaf Alkmaar. Zie het als regio: De hele kop van Noord -Holland, Amsterdam, Almere, Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Amersfoort, Leeuwarden, Heerenveen en alles er tussenin.

Regel je ook een make-up- en hairartist?

Ik heb fijne contacten met make-up en hair artists. Wanneer je mij boekt geef ik je graag hun contact gegevens door, zodat je zelf een afspraak kunt maken. De dames die bij mij een shoot doen gaan meestal voor een natuurlijke look, gewoon zoals ze zijn met de make-up die ze dagelijks gebruiken. Wat ik ermee wil zeggen; je hoeft dus niet strak in de lak om een boudoirshoot te doen ;-)

Wat voor lingerie kan ik het beste meenemen?

Lingerie met een fijne pasvorm en waar jij je mooi in voelt. Van te voren bespreken we welke locaties je aanspreken en help ik je met tips voor lingerie keuzes.

Heb je lingerie te leen?

Er zijn zoveel maten en smaken. Ik laat de uiteindelijke lingerie keuze graag aan jou over. Kies lingerie met een goede pasvorm en waar jij je mooi in voelt. Heb je dat niet in huis, gun het jezelf dan om eens iets heel moois te kopen voor jezelf. Iets met "houden van jezelf". In de studio heb ik een Cliënt closet met verschillende kanten body's en kimono's in verschillende maten die je mag gebruiken.

IK WIL DE BROCHURE

Worden mijn foto's online gezet?

Alleen als jij dat goed vindt.

Moet/mag ik halfnaakt?

Alles mag, niets moet. Met of zonder kleding, ik maak prachtige foto's van je. Van te voren bespreken we wat je graag zou willen. Wel fotografeer ik graag in mijn eigen stijl: vrouwelijk, stijlvol & sensueel.

Bewerk je de foto's?

Alle foto's bewerk ik vakkundig op licht, kleur, contrast etc. Tijdelijke oneffenheden zoals een puistje haal ik weg. Een moedervlek hoort bij je vrouwelijk schoonheid en laat ik zitten. Ik ga je niet slanker of voller maken op de foto's, je bent prachtig zoals je bent.

Hoe lang duurt een boudoirshoot en hoeveel foto's krijg ik?

Dat ligt aan welk pakket je kiest. Een "Annemarie Dufrasnes" boudoirshoot start bij 1,5 tot 2 uur fotograferen en kun je uitbreiden. In mijn brochure vind je alle pakketten met prijzen.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto's en/of prints, album ontvang?

De foto's zijn ongeveer twee weken na de shoot klaar. Wil je nog prints en/of een mooi album bestellen, dan duurt dit twee tot vier weken extra. Alles bij elkaar van voorbereiding tot en met een album duurt bij elkaar minimaal acht weken.

Op welke dagen kan ik een boudoirshoot boeken?

Doorgaans op iedere dag gedurende het jaar waarop ik nog beschikbaar ben. In het hoogseizoen van april tot en met oktober ben ik vaak op vrijdag en zaterdag geboekt voor bruiloften.

Hoe kan ik je boeken?

Heel simpel: Vul het formulier in op de contactpagina en ik neem contact met je op voor de verdere stappen.  

CONTACT
BOEK JOUW SHOOT

Volg je mij al op Instagram?