De website voor Annemarie Dufrasnes BOUDOIR is klaar! Wat hebben we er mega hard aan gewerkt met z'n allen. Sinds 2014 doe ik boudoirshoots en in oktober 2020 begonnen de ideeën voor een boudoir-label te borrelen. Na 6 maanden full time knallen staat het!

De website voor Annemarie Dufrasnes BOUDOIR is klaar! Na 6 maanden full time knallen staat het!

Een nieuw logo, kleuren en huisstijl. Een strakke minimalistische vormgeving, maar warm door alle foto's van waanzinnig mooie, lieve, fantastische vrouwen die een boudoirshoot bij mij deden.

Wat ben ik trots! Trots op deze lieve vrouwen, ik voel me enorm dankbaar voor al het vertrouwen die zij in mij hadden voor een onvergetelijke boudoirshoot.

Wat ben ik dankbaar voor het eeuwige geduld van mijn supercoole webbouwer Madspider. Want! Ik ben kritisch! Dank je wel lieve hubby voor het maken van een portretfoto van mij voor de website en het incasseren van mijn kritiek hierop, voor je geduld, luisterend oor, hulp en het drogen van mijn tranen wanneer ik overweldigd werd door het vele werk.

Wat ben ik trots! Trots op deze lieve vrouwen, ik voel me enorm dankbaar voor al het vertrouwen die zij in mij hadden voor een onvergetelijke boudoirshoot.

Dank ook alle andere lieverds voor het testen van de boudoir website, feedback, steun en liefde.

Lieve mensen, het label BOUDOIR staat! Op deze gloednieuwe website lees je er van alles over. Dat een boudoirshoot een beleving is en méér dan alleen mooie foto's van  jezelf. Dat het één van de grootste cadeaus is wat je jezelf kan geven, over mijn verhaal en mijn missie. En, natuurlijk prachtige powervrouwen en hun ervaringen.

TERUG NAAR BLOGS
BOEK JOUW SHOOT

Volg je mij al op Instagram?