Half 2020 hoorde ik van een videografe op een bruiloft die we aan het shooten waren over buiten boudoirshoots. Ik had er nog niet eerder over nagedacht dat het prachtig zou kunnen zijn om buiten boudoirfoto's te maken. Toen het idee voor een boudoir-label begon te borrelen heb ik daarom meteen een oproep geplaatst om vrouwen buiten te fotograferen in lingerie en soms ook naakt.

Vooraf heb ik een aantal buiten locaties gescout en de dames gevraagd welke locatie het beste bij hun paste om de boudoirshoot te doen. We maakten een moodboard met specifieke wensen, een fijne sfeer die helemaal past bij deze locatie en deze vrouw. Zo kon ik voor iedere vrouw een compleet unieke boudoirshoot fotograferen.

We maakten een moodboard met specifieke wensen, een fijne sfeer die helemaal past bij deze locatie en deze vrouw.

Inmiddels heb ik een aantal bijzondere plekken als favoriet waar we bij wijze van spreken uren kunnen shooten. Een buiten boudoirshootbeleving neemt daarom minimaal 1,5 uur tijd in beslag. Om een mooie reeks boudoirfoto's te maken gaan we naar verschillende plekken en nemen we alle tijd om een reeks prachtige boudoirfoto's te maken.

Ook wanneer we naar buiten gaan voor het maken van boudoirfoto's ontvang je van mij alle tips & tricks om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je boudoirshoot.

TERUG NAAR BLOGS
BOEK JOUW SHOOT

Volg je mij al op Instagram?